Kooliresto меню

27понедельник 28вторник 29среда 30четверг 31пятница
Hommik Hommik Hommik Hommik Hommik

Riisihelbepuder, metsamarjamoosiga, piim

Kaerahelbepuder maasikamoosiga, piim

Rukkihelbepuder aedmarjamoosiga, piim

Piima-odrahelbesupp, tästerasepik avokaadomäärdega

4-viljahelbepuder aedmarja toormoosiga, piim

Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna

Frikadelli-aedviljasupp, täisteraleib, piim, roosamannavaht

Paneeritud kalafilee, keedetud kartul, aurutatud aedviljad, hapukoorekaste, täisteraleib, keedetud peedi- ja marineeritud kurgi salat, pirn

Tomatine kalkunilihasupp, täisteraleib, kohupiimakreem marjakisselliga

Värskekapsa-hakklihahautis, ahjukartul, värske kurgi salat vinegrett- kastmega, tomatilõigud, täisteraleib, piim, õun

Värskekapsasupp kanalihaga, täisteraleib, õunakrõbedik

Oode Oode Oode Oode Oode

Makaronivorm singi- ja tomatiga

Aedviljapizza, kummelitee

Ahjukartul kurgi-tomati-hapukoorekastmega

Sõmer tatar singikuubikutega ja porgandiga, keefir, vesi

Hommik

Riisihelbepuder, metsamarjamoosiga, piim

Lõuna

Frikadelli-aedviljasupp, täisteraleib, piim, roosamannavaht

Oode

Makaronivorm singi- ja tomatiga

Hommik

Kaerahelbepuder maasikamoosiga, piim

Lõuna

Paneeritud kalafilee, keedetud kartul, aurutatud aedviljad, hapukoorekaste, täisteraleib, keedetud peedi- ja marineeritud kurgi salat, pirn

Oode

Aedviljapizza, kummelitee

Hommik

Rukkihelbepuder aedmarjamoosiga, piim

Lõuna

Tomatine kalkunilihasupp, täisteraleib, kohupiimakreem marjakisselliga

Oode

Ahjukartul kurgi-tomati-hapukoorekastmega

Hommik

Piima-odrahelbesupp, tästerasepik avokaadomäärdega

Lõuna

Värskekapsa-hakklihahautis, ahjukartul, värske kurgi salat vinegrett- kastmega, tomatilõigud, täisteraleib, piim, õun

Oode

Sõmer tatar singikuubikutega ja porgandiga, keefir, vesi

Hommik

4-viljahelbepuder aedmarja toormoosiga, piim

Lõuna

Värskekapsasupp kanalihaga, täisteraleib, õunakrõbedik

Кейтеринг

Контакт
  • Название Kooliresto
  • Телефон 487 1568
  • Место Kooli 1 Hagudi, Rapla vald, Raplamaa
Опубликовано 10.11.2024. Дата последнего изменения 23.10.2025.